Teren gata pregatit pentru construire! Racari – Titu

90.15 m2
Anul Construcției: 2021

Prezentare generală

!! Teren gata pregatit pentru construire !!

Zona in dezvoltare, Ansamblul Rezidential Intrarea cu Tei se afla situat in Orasul Racar judetul Dambovita, la o distanta de aproximativ 40 minute fata de Municipiul Targoviste si 30-35 minute fata de Bucuresti.

Proprietatea pe care agentia imobiliara dB Imob Clasic o recomanda spre vanzare se desfasoara pe o suprafata de 906 mp de teren intravilan pe care se afla construita o casa ( Tiny house ), la baza gandita pe post de beci suprateran, livada si sera.

!!!! Tiny house – P + M, construita pe o structura de fier beton armat, B250, cu o adancime a fundatiei de 1 ml, imprejmuit cu membrana cramponata si polistiren, placa din B350 la parter si mansarda si stalpi rezistenti din B400 cu 8 barete a cate 2 randuri de etrieri, tencuita interior-exterior si acoperit cu tabla Grandemat Bilka cu garantie de 60 ani pentru material si 30 ani pentru culoare.

Mansarda beneficiaza de o izolatie cu o grosime de 10 cm de vata bozaltica, placa OSB 1.2 cm pe structura metalica UD + CD, vata caserata minerala 10 cm, si placa verde gipscarton 1.2 cm.

La interior, se regasesc finisaje moderne de foarte buna calitate precum:
* tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan 7 camere cu reflexie Rehau si feronerie Roto;
* usa la intrare metalica antifonata, cu 2 straturi de tabla, plastic, fier forjat si spuma termica;
* podele din gresie, import Ucraina;
* pereti finisati – lavabila de calitate superioara, se sterge murdaria cu buretele;
* mobila facuta pe comanda din pal austriac cu sistem de inchidere usoara;
* 2 x AC Dual Inverter cu pompa de caldura 12 000 BTU apartatul de la parter, respectiv 8 000 BTU aparatul de la etaj.
* racordata la curent electric, internet, cablu;
* incalzirea se face cu ajutorul caloriferelor electrice cu coordonare Wi-Fi.

!!! Sera este construita pe o fundatie de 12 mc de beton sub pamant ( 12 cuzineti a cate 1 mc de beton fiecare ) peste care s-a pus grinda din fier beton armat, fiind gandida pentru posibilitatea construirii unei case cu etaj in locul sau. Aceasta beneficiaza de 12 stalpi de teava rectangulara 10/10 grosime si 4 mm carne, celelalte fiare din componenta fiind puse transversal si cu o grosime de 2 mm, invelita cu policarbonat de 8 mm. Peretii laterali sunt din policarbonat de 6 mm, are 8 geamuri cu dubla deschidere, usa la intrare cu inchizatoare si jgheaburi stanga/dreapta cu scurgere fata, frontoane plus coama Bilka.

!! Gradina este compusa din 24 pomi fructiferi, cires, visin, prun, gutui, corcodus, alun, cais, piersic, par, mar, nuc, zmeura si coacaze si diverse sortimente de vita de vie – struguri de masa, diferite culori, feteasca regala.

! Intreaga proprietate este ingradita de un gard din BCA zidit cu plasa de jur imprejur, cu fundatie de beton de 80 cm interior si 40 cm exterior, grinzi din fier beton armat de 12 mm si etrieri de 8 mm, 42 stalpi de beton B250 cu etrieri din 15 in 15 cm, tencuit interior si exterior, dat cu tinci si culoare. Centura de beton de deasupra este acoperita cu tigla ceramica Tondach.
De asemenea beneficiaza de 2 porti auto din fier forjat cu inaltime de 2.30 m si poarta mica.Pe intreaga lungime a gardului se regasesc becuri pentru iluminat, lumina stradala, din fata porti, ( stalp propriu ) este cu senzori ( se aprinde si se stinge singura )

MENTIUNE:
* Proprietatea se vinde conform galeriei foto, mobilata si utilata.Mobilierul dar si aparatura electrocasnica sunt in stare excelenta de utilizare.

Gama de utilitati: curent electric, put propriu – adancime de 15 m.

Cartier rezidential in dezvoltare, aproape atat de Municipiul Bucuresti, dar si de orasul Titu sau Municipiul Targoviste, constructie noua, materiale de constructie folosite de inalta calitate sunt numai cateva motive pentru care va prezentam spre achizitie aceasta minunata locatie.

0720461014 – Roxana Bucur

Detalii

 • ID:
  DBI222264
 • Suprafața Totală (m²):
  90.15 m2
 • Suprafața Utila (m²):
  74 m2
 • Nr. Camere:
  2
 • Preț (€):
  Redus la115 000
 • Anul Construcției:
  2021
 • Status:
 • Stare Imobil:
  Nou
 • Suprafață Teren (m²):
  906
 • Înălțime Spațiu:
  peste 5 m
 • Stadiu Construcție:
  există

Dotări

 • Aer conditionat
 • Aragaz
 • Cablu TV
 • Cuptor
 • Wifi
Utilități
  Curent electric
Facilități
  Farmacii, Magazine, Transport public

Materiale

 • Altele

Programează o vizită

Informatia ta

Google Nearby Places